Portfolio | Anouk Langeslag

AL

Portfolio

De afgelopen tijd heb ik voor verschillende klanten concepten mogen ontwerpen en realiseren. Ieder met zijn eigen unieke wensen en doelen. In dit portfolio vind je de projecten waar ik het meest trots op ben.

Portfolio_politie

Politie Nederland

UX Design, Interaction Design, Visual Design

Bij Politie Nederland heb ik een tool mogen ontwikkelen die de effectiviteit in de meldkamer bevorderd. Om aan inzichten te komen heb ik o.a. User Research, Usability testen, AB-testen en brainstormsessies uitgevoerd. Daarbij heb ik ontworpen vanuit de Design Thinking Methode.

De Echtreis

Social Design, UX Design, Visual Design, Concepting

De Echtreis is een digitale reis die op persoonlijk niveau ondersteund in de reis der scheiding. Kinderen kunnen de reis zelf samenstellen en zelf bepalen waar ze op dat moment graag meer over willen weten. Daarnaast biedt de app verschillende tools aan om ook op andere vlakken in de scheiding te kunnen ondersteunen.

Recruitment Process Audit

Web Design, Visual Design, UX Design

Bij Recruitment Process Audit houd ik me bezig met het onderzoeken, inventariseren en verbeteren van de huidige websites. Daarnaast heb ik ook een aantal nieuwe websites mogen lanceren en sociale media content mogen ontwerpen.

Headway

UX Design, Interaction Design, Visual Design, Web Design

Headway is een platform waarmee je door de kracht van jezelf, je collega’s en slimme technologie een ontwikkel pad kunt creëren. Hierdoor krijg je inzicht in je ontwikkeling en hoe je hier effectief mee aan de slag kunt gaan.​